7 звичок, які допоможуть вам швидше заговорити німецькою!

7 звичок, які допоможуть вам швидше заговорити німецькою!

  1. Постійно виділяйте час для вивчення німецької. Нестача вільного часу є вічною проблемою сучасних людей, і вона може завадити почати заговорити по-німецьки.
  2. Дивіться серіали з фільмами, роликами в Інтернеті. Спробуйте вловити думку розмови у роликах та фільмах. Потім можете спробувати повторити та відповідати на почуту репліку. Це називають «Методика Слухай та Відповідай» — завдяки їй можуть підключити власний пасивний словниковий запас і переводити його в активний, і навчає не просто механічним чином вчитися фразам, а самому вибудовувати пропозиції. Або якщо вас цікавить вивчення німецької мови онлайн ви можете відвідати уроки німецької мови онлайн для початківців у Language School.
  3. Постійно можете спілкуватися з іноземцями. Завдяки інтернету пошук співрозмовників із інших країн не виявиться проблематичним. Розмовляти ви можете на будь-яку тему, не соромлячись того, що в деяких випадках можна зробити помилку або щось буде не зрозуміло. В основному співрозмовник виявляється реальним другом, готовим допомагати слушною рекомендацією. Пошукати нейтиви ви можете, наприклад, на спеціалізованому сайті. А школа Language School це чудова можливість поглиблено вивчити мову, та за менший період часу.
  4. Поповнюйте свій словниковий запас. І постійно краще тренувати тренуйте складання фраз із новими словами. Не просто вивчайте їх, а краще запам'ятати лише у контексті, щоб під час розмови швидко пригадати та правильно застосовувати вивчені слова.
  5. Можете консультуватися з носієм мови або своїм викладачем. Обов'язково завжди проводите ревізію своїх умінь: запитуйте, чи правильно ви використовували або розумієте ідіому, розбирайте власні помилки та проблеми.
  6. Влаштовуйте день німецького. Домовитеся з друзями, що в якісь дні ви говоритимете лише німецькою, і призначте штрафну санкцію за порушення цього правила. Ось побачите, так ви почнете говорити іноземною ще швидше!
  7. Коли ви вирушаєте у відпустку за кордон, застосовуйте власні вміння по максимуму. Не варто говорити з продавцями та адміністраторами готелю російською, говоріть лише німецькою. Якщо для них німецька також нерідна, вам не виявиться страшнувато помилитися, тобто ви відчуватимете себе спокійніше в бесіді.

Отже, як почати говорити німецькою, не боячись опинитися в пастку мовного бар'єру? Цьому сприяють заняття зі своїм викладачем, перегляд різних картин і серіалів, прослуховування пісень, робота зі власним словником, спілкування з товаришами та іноземцями німецькою та — практика! Завжди і скрізь, де це можна.

Верх