Ощадбанк продовжив дію платіжних карток для переселенців до травня 2021 року

Ощадбанк продовжив дію платіжних карток для переселенців до травня 2021 року

Картки Ощадбанку внутрішньо переміщених осіб, що обслуговуються за тарифним пакетом «Мій рахунок», та термін дії яких спливає під час карантину, не будуть блокуватись до 1 травня 2021 року. З посиланням на прес-службу банку коментує громадська приймальня УГСПЛ у м. Суми.

Незважаючи на подовження дії карток, банк продовжує перевипуск за графіком та доставляє їх до відділень. Якщо переселенець отримує SMS від Ощадбанку, то його перевипущена картка вже у відділенні. При цьому, якщо у людини не має змоги забрати свою нову картку у відділенні, можна й надалі користуватися старою карткою: розраховуватись нею в магазинах, знімати кошти в банкоматах, використовувати Apple Pay або GPay безконтактно чи в інтернеті, у разі якщо картку будо додано до застосунків раніше; розраховуватися в інтернеті на та тих сайтах, де не потрібна верифікація 3D Secure, користуватися Ощад 24/7: зокрема, робити онлайн-платежі, перекази, сплачувати за комунальні та інше. Подовження дії старих карток діє до 1 травня 2021 року.

Існуюють певні обмеження в користуванні карткою, термін дії якої було подовжено на час карантину: 

  • За допомогою цієї картки не можна зняти гроші у касі у відділенні банку (у POS-терміналі)
  • Не можна розрахуватись цією карткою безконтактно у POS-терміналі/банкоматі
  • Розрахуватись в інтернеті, якщо сайт запрошує 3D Secure верифікацію (в процессі налаштування зараз)
  • Частина банкоматів інших банків може не підтримувати операції з такими картками. В такому разі треба повторити спробу у іншому банкоматі, бажано – у банкоматі Ощадбанку.

Платіжна картка ВПО, термін дії якої було подовжено, стане неактивною одразу після активації нової платіжної картки.

 

Верх